fbpx
Trainingsmolens

Trainingsmolens Trainingsmolens


De voordelen van de trainingsmolens van Liberty Equine Products zijn wereldwijd erkend door vooraanstaande professionals in de paardenwereld.

De kwalitatief hoogstaande trainingsmolens van Liberty Equine products zijn geheel afgestemd op het welzijn en de veiligheid van uw paard. Deze trainingsmolens nemen u zoveel werk uit handen hetgeen resulteert in een grote besparing op de arbeidskosten. In onze trainingsmolens krijgen de paarden door hun regelmatige rondgang een groter uithoudingsvermogen en het bevordert de bloedsomloop alsmede de ontwikkeling van de spieren.  Een duidelijke prestatieverbetering en minder kans op blessures zijn hiervan het resultaat.

Daarom hebben wij verschillende trainingsmolens ontwikkeld voor iedere paardenhouder is er wel een passend model te vinden: de Liberty trainingsmolen, de Junior Trainingsmolen en de Multitrainer.

Liberty Equine Products heeft de afgelopen decennia wereldwijd vele honderden trainingsmolens geleverd en geplaats. Bij Liberty Equine Products heeft de klant altijd profijt van onze jarenlange ervaring.

Er zijn verschillende omheiningen ontwikkeld voor de trainingsmolens van Liberty Equine Products.

Liberty Equine Products is de huidige grondlegger van de trainingsmolen, sinds 1991.

 

Junior trainingsmolen

  Speciaal voor de kleinere paardenhouderij heeft Liberty Equine Products een trainingsmolen ontwikkeld: De ...

Meer Info

Trainingsmolen

De Liberty trainingsmolen is een molen die vooral wordt geplaatst bij handelsstallen, africhtingsstallen en pensionstallen. Dit ...

Meer Info

Multitrainer

De multitrainer is een combinatie van een trainingsmolen en een longeerruimte. De trainingsmolen word aan het dak van de geslote ...

Meer Info