fbpx

Landing


Wie is Liberty Equine Products?

Liberty Equine Products BV staat garant voor kwaliteit, levering en prestaties van het hoogste niveau. Al onze producten worden grondig getest op kwaliteit, functionaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en esthetiek.

Liberty doet geen concessies aan veiligheid en kwaliteit zodat de gebruikskosten en de onderhoudskosten zeer laag blijven.

Waarom kiezen voor ons?

Welke diensten bieden wij aan?

Trainingsmolens | Horsewalker | Liberty Equine Products | Paarden | Horses

Trainingsmolens

De voordelen van de trainingsmolens van Liberty Equine Products zijn wereldwijd erkend door vooraanstaande professionals in de paardenwereld.

De kwalitatief hoogstaande trainingsmolens van Liberty Equine products zijn geheel afgestemd op het welzijn en de veiligheid van uw paard. Deze trainingsmolens nemen u zoveel werk uit handen hetgeen resulteert in een grote besparing op de arbeidskosten. In onze trainingsmolens krijgen de paarden door hun regelmatige rondgang een groter uithoudingsvermogen en het bevordert de bloedsomloop alsmede de ontwikkeling van de spieren.  Een duidelijke prestatieverbetering en minder kans op blessures zijn hiervan het resultaat.

Daarom hebben wij verschillende trainingsmolens ontwikkeld voor iedere paardenhouder is er wel een passend model te vinden: de Liberty trainingsmolen, de Junior Trainingsmolen en de Multitrainer.

Liberty Equine Products heeft de afgelopen decennia wereldwijd vele honderden trainingsmolens geleverd en geplaats. Bij Liberty Equine Products heeft de klant altijd profijt van onze jarenlange ervaring.

Er zijn verschillende omheiningen ontwikkeld voor de trainingsmolens van Liberty Equine Products.

OVERKAPPINGEN

De Competitor is speciaal ontwikkeld voor de Junior molen, eventueel kan hij ook over een standaard molen geplaatst worden. Het is een hoefslag overkapping in een lichtere uitvoering dan de normale hoefslagoverkapping.

De gesloten overkapping is over de gehele diameter gesloten en kan los van de trainingsmolen gebruikt worden tevens is deze erg functioneel als overkapping van bijvoorbeeld een longeerpiste.

De hoefslagoverkapping is ideaal om uw trainingsmolen mee te overkappen om zo nog meer uit u molen te halen omdat deze met alle weersomstandigheden gebruikt kan worden.

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij voldoende informatie van u hebben om een passend voorstel te doen.

Welke dienst
Wanneer leveren?
Wanneer leveren?

OMHEININGEN

Voor de omheiningen van trainingsmolens, overkappingen en longeercirkels hebben wij enkele opties ontwikkeld.
Wij gebruiken Noord –  Europees grenenhout wat verduurzaamd wordt door het te creosoteren. Het hout is hierdoor verduurzaam en kan zo 20 tot 30 jaar onderhoudsvrij zijn.

Er zijn door Liberty Equine Products verschillende type omheiningen ontwikkeld, die garant staan voor veiligheid en kwaliteit.

Liberty Equine products heeft 4 verschillende type omheiningen voor de trainingsmolens.
– 1.Type BB
– 2.Type R
– 3.Type P
– 4. Rondgewalste omheining

Liberty Equine products heeft 6 verschillende type omheiningen voor de overkappingen.
– 1.Type BB
– 2.Type R
– 3.Type P
– 4.Rondgewalste omheining:
– 5. Systeem 1
– 6. Systeem 2

Liberty Equine Products levert complete toplagen voor uw paardensportbodem. Door speciaal geselecteerde zandsoorten te vermengen met de juiste hoeveelheid Geopat® ontstaat een ideale mix. De toplaag wordt vooraf gemengd in een speciaal daarvoor ontwikkelde menginstallatie. Dit biedt vele voordelen ten opzichte van het mengen bij de klant thuis.

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij voldoende informatie van u hebben om een passend voorstel te doen.

Welke dienst
Wanneer leveren?
Wanneer leveren?

Gemaakt door: SamVanDerJagt.nl

Spring naar toolbar